VELKOMMEN TIL CHRISTIANSKIRKEN SØNDERBORG

Ved gudstjenesterne er der særlige regler i øjeblikket. Efter de seneste regler for gudstjenester må der være 50 kirkegængere i Christianskirken, og der må ikke finde fællessang eller alrergang sted. Der vil være opsat dispensere med håndsprit, og ansatte samt medlemmer af Menighedsrådet vil være behjælpelige med at vejlede og instruere i de nye regler, særligt i at holde afstand når man går ind og ud af kirken samt ikke at sidde for tæt på hinanden.

Café og andre sociale arrangementer er intil videre aflyst  som følge af sundhedsmyndighedernes retningslinier.

Man er altid velkommen til at henvende sig til kirkekontoret for at få yderligere oplysninger

Leif Chr. Andresen

Menighedsrådsformand