Dato Lørdag d. 30. oktober 2021, kl. 15:00
Det Danske Kammerkor
Koncert med Det Danske Kammerkor

Det Danske Kammerkor rejser på efterårstur til Sønderjylland, og lørdag d. 30.9 kl. 15.00 giver de koncert i Christianskirken i Sønderborg. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile, og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til 'livets efterår'. Vi er tæt på Allehelgen, og derfor dukker tanker om det evige liv også op i såvel tekst som musik. Koncerten varer ca. en time, og man vil kunne høre musik af Carl Nielsen, John Høybye, B. Lewkovitch,, Holmboe, Schütz m.fl. Teksterne vil være skrevet af Thorkild Bjørnvig, R.M. Rilke, Pär Lagerkvist, Jens Rosendal m.fl. Det Danske Kammerkor hører hjemme i Lindevang Kirke i København. Koret består af ca. 25 sangere og synger ca. 10 årlige koncerter, fortrinsvis a capella-kirkekoncerter. Dirigenten, Lene Schuldt Jensen, er selv født og opvokset i Sønderjylland (Skærbæk), men har efter endt uddannelse valgt at slå sig ned i Hovedstadsområdet, hvor hun i dag er organist i Hellerup Kirke. Der er gratis adgang til koncerten.