Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Babysalmesang

OKT
14

Babysalmesang


Dato Torsdag d. 14. oktober 2021, Kl. 10:30 til kl. 11:15
Sted Christianskirken, Sønderborg, Ringgade 102, 6400 Sønderborg
Pris
Gratis, husk tilmelding
Babysalmesang

Babysalmesang i Christianskirken er for alle forældre med børn i alderen 1- 9 måneder. Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken. Alle er velkomne!

Babysalmesang er en kirkelig aktivitet med en stille stund, hvor tanker og fantasi kan få frit spil, og hvor der er mulighed for et ganske særligt nærvær mellem forældre og barn. Gennem sang, dans, bevægelser og få ord, er babysalmesang med til at gøre forældre og barn fortrolig med kirken og med hinanden.

Babysalmesang er den aktivitet i din barsel, der giver dig stor mulighed for nærhed med dit barn - en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn. Et forløb med babysalmesang strækker sig over 8 torsdage fra kl. 10.30 – ca. 11.15 med kaffe/te i Christiansgården bagefter og det er gratis.                                                                                                      

Tilmelding: På grund af Coronakrisen er der en begrænset holdstørrelse.

Tilmelding med mobilnummer, mailadresse samt dit og barnets navn og fødselsdato sendes til Ilona Lobmayer på mail: organist@christianskirken.net  

Husk at angive om vi evt. må bruge fotos af jer på hjemmeside og i brochurer.