Torsdag d. 24. september 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Christianskirken, Sønderborg, Ringgade 102, 6400 Sønderborg
Gratis

Babysalmesang i Christianskirken er for alle forældre med børn i alderen 1- 8 måneder. Det er ingen forudsætning, at du kender salmerne eller er vant til at komme i kirken. Alle er velkomne!
Babysalmesang er en aktivitet i din barsel, der giver dig stor mulighed for nærhed med dit barn - en mulighed for et roligt afbræk i en travl hverdag, hvor kirkens rum giver dig tryghed og ro til at være i kontakt med dit barn. Et forløb med babysalmesang strækker sig over 8 torsdage fra kl. 10.30 – ca. 11.15 med kaffe/te  i Christiansgården bagefter og det er gratis- men husk tilmelding: På grund af Coronakrisen er der en maksimal holdstørrelse på 8 voksne med børn. Tilmelding med mobilnummer, mailadresse samt dit og barnets navn sendes til organist@christianskirken.net  Husk at angive om vi evt. må bruge fotos af jer på hjemmeside og i brochurer.