Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 18. august 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Ringgade 102, 6400 Sønderborg
25 kr.
Café

Café i Christiansgården bliver  pga. coronakrisen omlagt til at foregå i kirken den første halve time -for der må synges! I kirken må vi være op til 100 personer og her vil man kunne tage en billet, som giver adgang til Christiansgården efterfølgende - her må vi være maximalt 64 personer samlet.  Her får vi formiddagskaffe og derefter er der oplæsning eller foredrag. Der vil på dage med oplæsning være program til ca. 11.40 men vi holder åbent til kl. 12.00. Vi beder om at gæsterne vil udvise fleksibilitet i forhold til nøjagtigt sluttidspunkt, og så håber vi at Danmark bliver fuldt åbnet, så vi med tiden kan komme tilbage til at være eet sted (med sang).

Pris 25 kr.

Alle er velkomne!